Url.https'>

Hvordan Planlægger Du En Bryllupshavefest?

Hvordan Planlægger Du En Bryllupshavefest?
Har du og din tilkommende en drøm om at fejre bryllupsfest i en have, så finder du her inspiration til, hvordan du planlægger det.

Gør drømmen til virkelighed

Først skal I være enige om, at I ønsker at holde en bryllupsfest i en have. Det er selvfølgelig mest oplagt at fejre bryllup i haven om sommeren eller i foråret eller det tidlige efterår. Her er der størst chance for, at solen skinner, og en have fyldt med blomster, planter, træer og buske er en smuk kulisse for jeres drømmebryllup. I skal også beslutte, om I vil have en kirkelig vielse og derefter fejre bryllup i haven, eller om I både vil vies og holde bryllupsfesten i haven.

Sæt det personlige præg på haven

Hvis I selv har et hus med have, kan I vælge at fejre det hjemme, eller I kan fejre det hos forældre eller svigerforældre, som måske har en have. En bryllupshavefest kan I hurtigt sætte jeres personlige præg på, og I kan leje et havetelt, leje borde, stole og service, som passer til netop den type have, som brylluppet skal holdes i, og dermed kan I få en helt unik bryllupsfest. Brudekjolen vil du sikkert gerne købe i stedet for at leje, så du kan beholde den som et varigt og kært minde. Du kan fx lade dig inspirere af det store udvalg af vidunderlige korte og lange brudekjoler, som du finder på nettet hos JJ’s House. Der er rigtig mange modeller at vælge imellem, som er overdådige, enkle, romantiske og sexede, og som vil få dig til at se helt vidunderlig ud.

Vejret kan være uforudsigeligt

Det kan være svært at forudsige vejret eller sikre sig, at solen vil skinne – også selvom I fejrer bryllup i sommermånederne. Men hvis I har et havetelt, eller bryllupsgæsterne har mulighed for at søge ly i jeres hjem eller på en overdækket terrasse, så er der næsten intet, der kan gå galt. I kan med fordel tjekke vejrudsigten en uges tid i forvejen, så I er nogenlunde forberedt på vejret på jeres bryllupsdag. De fleste gæster vil sikkert også bare tage det med godt humør, hvis der kommer en enkelt byge undervejs, men selvfølgelig er det allerbedst, hvis solen skinner hele dagen til jeres bryllup. 

Skab en romantisk stemning 

Der er mange måder at skabe en romantisk stemning på. Naturen er som sagt en smuk kulisse for jeres bryllupshavefest, og I kan vælge mange forskellige typer af dekoration og bordpynt i jeres yndlingsfarver. Når I holder bryllup hjemme i haven, er der også mulighed for, at I selv har lavet maden på forhånd i jeres køkken, og måske fået hjælp til det af familiemedlemmer eller venner. Men hvis I gerne vil slippe for alt det praktiske arbejde med bryllupsmenuer og bryllupskager, så er der mulighed for at bestille catering udefra og få det leveret på et tidspunkt, som passer jer, maden blot skal anrettes på nogle fade. Husk også den stemningsskabende musik. Her kan I lave en playliste på forhånd over romantiske sange og selvfølgelig jeres egen bryllupssang, som betyder noget helt specielt for jer.
Previous
Next Post »